fbpx

Vacature – Chauffeur bestelwagen (Fulltime)

Vacature – Chauffeur bestelwagen

Deze vacature staat open voor fulltime (40 uur)

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je veel uren kan maken, ben je een vroege vogel, graag onderweg en wil je de mooiste routes rijden binnen Nederland, België en zelfs een stukje Duitsland om onze klanten te beleveren met een heerlijk divers assortiment, waaronder vers fruit, slagyoghurt, lunchsalades en de andere producten van ons merk Healthy Hand? Lees dan snel onderstaande vacature!


Wie is Fruity Pack?

Fruity Pack BV. is gespecialiseerd in gesneden fruit en salades en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze collega’s zorgen wij ervoor dat duizenden kilo’s (fruit)salade van topkwaliteit op tijd bij onze klanten (supermarkten) terechtkomt. We dagen onszelf continu uit om het beste uit onszelf te halen en met deze mentaliteit groeien wij ieder jaar. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste chauffeurs (m/v) die ons op komen versterken.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je begint de dag rond 04:30 in de ochtend op onze locatie in Rotterdam. Daar haal je de gegevens van jouw rit van die dag op. Vervolgens laad je de juiste producten in de aangewezen bus/bakwagen en begroet je jouw collega’s die ook de bussen aan het laden zijn. Wanneer alles netjes klaarstaat, zorg je dat je veilig aan je rit kunt beginnen. Elke keer ontvang je een andere route, zodat je op de hoogte blijft van de verschillende routes en je veel variatie hebt. Met de route die je van te voren hebt gekregen, ga je op weg naar de klanten (supermarkten) om de orders op tijd te leveren. Deze kunnen in Nederland, België of zelfs een klein deel van Duitsland zijn. Na de laatste klant begin je weer aan de rit terug naar onze locatie in Rotterdam. Daar aangekomen, los je de bus/bakwagen en zit jouw dag erop.

Wat bieden wij in jou?

  • Urengarantie: je kan zoveel uur maken als dat jij zelf wilt. Omdat wij ook steeds groeien, zal dit in de toekomst ook zo blijven;
  • Ritten met vaste starttijden (rond 4:30) met ongeveer 15 stops bij onze klanten (supermarkten);
  • De mooiste routes;
  • Een salaris conform CAO. Vanaf 22 jaar is dat €12,78 exclusief 8% vakantiegeld (inclusief is dat €13,80);
  • Overuren worden direct maandelijks uitgekeerd;
  • 26 vakantiedagen op basis van een een fulltime werkweek.


Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent een gemotiveerde chauffeur die graag onderweg is;
  • Je bent klantvriendelijk;
  • Je hebt minimaal rijbewijs B en bij voorkeur rijervaring op een bakwagen;
  • Je spreekt Nederlands.


Enthousiast geworden?
Stuur dan snel een e-mail met jouw motivatie naar personeelszaken@fruitypack.com en wie weet verwelkomen wij je snel op onze locatie in Rotterdam.
Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Loïs van der Hoeven (HR) via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij ons

(*) Dit zijn verplichte velden

Klik op 'kies bestand' om je CV mee te sturen.
(Je CV mag max. 3 Mb groot zijn.)We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.