fbpx

Vacature – Orderpicker

Vacature – Orderpicker

Deze vacature staat open voor zowel fulltime als parttime

Heb jij een echt logistiek hart en ben je op zoek naar de perfecte parttime of fulltime baan waar je flexibele uren kan werken in een gezellig team? Wij zijn ons team aan het uitbreiden en zoeken naar enthousiaste orderpickers, jong en oud. Geïnteresseerd? Lees dan snel deze vacature.

Wie is Fruity Pack?
Fruity Pack BV. is gespecialiseerd in gesneden fruit en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze collega’s zorgen wij ervoor dat duizenden kilo’s fruitsalade van topkwaliteit bij onze klanten terechtkomt. We dagen onszelf continu uit om het beste uit ons te halen en met deze mentaliteit blijven we groeien. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste collega’s in de logistiek die binnen ons veelzijdig bedrijf passen.

Wat zijn de werkzaamheden?

Samen met het team van orderpickers zorg jij ervoor dat de juiste aantallen van ons veelzijdig assortiment in de juiste kratten terecht komen, wat ervoor zorgt dat de klant zijn complete bestelling krijgt. Dit hoef je niet uit je hoofd te doen uiteraard. Hiervoor krijg je zogeheten looplijsten van de leidinggevende. Wanneer je klaar bent, controleer je de aantallen voor de laatste keer en kunnen de bestellingen met de vrachtwagen mee richting de klant.

Werktijden
De werkzaamheden worden dagelijks tussen 9:00 – 21:00 uur gedaan. Hiertussen zullen dus jouw werktijden vallen en worden vastgesteld in overleg met de leidinggevende tijdens het sollicitatiegesprek.

Wat zoeken wij in jou?
We zoeken iemand die graag zijn/haar handen uit de mouwen en niet bang is om wat extra stappen te zetten. Daarnaast ben je iemand die secuur te werk gaat. Samen met het team zorg je er dagelijks voor dat het gehele logistieke proces goed wordt afgerond. We zoeken dus iemand die goed in een team past, maar ook individueel aan de slag kan.

Wat bieden wij jou?
Bij Fruity Pack staat het welzijn van medewerkers voorop halen daarom het beste uit onze medewerkers. Ze krijgen daarvoor de beste begeleiding vanuit onze productieleiders. Daarnaast kom je te werken in een dynamisch en divers team van collega’s die voor je klaar staan. Bovendien verdien je bij Fruity Pack een goed salaris conform CAO.

Enthousiast geworden?
Stuur dan snel een e-mail met jouw motivatie naar personeelszaken@fruitypack.com en wie weet verwelkomen wij je snel op onze locatie in Rotterdam.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Loïs van der Hoeven (HR) via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij ons

(*) Dit zijn verplichte velden

Klik op 'kies bestand' om je CV mee te sturen.
(Je CV mag max. 3 Mb groot zijn.)We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.