fbpx

Vacature – Leidinggevende snij-afdeling

Vacature – Leidinggevende snij-afdeling

Deze vacature staat fulltime open in Oud-Beijerland

 

Heb je liefde voor het werken in de modernste keuken, ben je toe aan vaste uren en wordt jij enthousiast van het werken en meedenken over prachtige innovatieve producten? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou, want Fruity Pack is op zoek naar een Leidinggevende op onze snijafdeling voor in onze innovatieve keuken in Oud-Beijerland.

Wat zijn de werkzaamheden?

  • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken (snijden en mengen) van groenten ter voorbereiding van het samenstellen van de (maaltijd)salades en pokebowls;
  • Je overlegt met de Productiechef in de productiekeuken wat er gedaan en gemaakt moet worden voor die dag en je stemt dit vervolgens af met jouw team en stuurt ze aan;
  • Je denkt mee in het verbeterproces van onze (maaltijd)salades, maar ook zijn wij benieuwd waar jij denkt dat er ontwikkelkansen liggen m.b.t. de producten.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent een harde werker die graag zijn handen uit zijn mouwen steekt;
  • Je bent leergierig over voedselveiligheidseisen, waar wij je graag alles over vertellen;
  • Je weet collega’s te motiveren en aan te sturen (hierin begeleiden wij jou ook);
  • Je bent iemand die goed overzicht kan houden en prioriteiten kan stellen;
  • Het is een pré dat je een achtergrond in de horeca (keuken) hebt, maar is niet noodzakelijk;
  • Je bent woonachtig in de Hoeksche Waard / Rotterdam;
  • Je spreekt Nederlands en/of Engels.


Wat bieden wij jou?
Bij Fruity Pack staat het welzijn van medewerkers voorop halen daarom het beste uit onze medewerkers. Ze krijgen daarvoor de beste begeleiding vanuit onze productieleiders en koks en hierin merk je onze hechte familiecultuur. Daarnaast kom je te werken in een dynamisch, gezellig en divers team van collega’s die voor je klaar staan en er samen voor zorgen dat alle producten er perfect bij liggen. Je krijgt daarnaast 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en verdien je bij Fruity Pack een goed salaris, welke in overleg te bespreken is.

Wie is Fruity Pack?
Fruity Pack BV. is gespecialiseerd in gesneden fruit, maaltijden, salades en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze medewerkers zorgen wij ervoor dat duizenden kilo’s (fruit)salade van topkwaliteit snel bij onze klanten terechtkomt.

Op onze nieuwe vestiging in Oud-Beijerland focussen wij ons op het perfect bereiden en ontwikkelen van (maaltijd)salades. We dagen onszelf continu uit om het beste uit ons te halen en met deze mentaliteit groeien wij ieder jaar. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste collega die binnen ons veelzijdig bedrijf past.


Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Vul snel onderstaand formulier in. Stuur een e-mail met je CV en een (korte) motivatie naar personeelszaken@fruitypack.com t.a.v. Loïs van der Hoeven.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Loïs van der Hoeven (HR) via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij ons

(*) Dit zijn verplichte velden

Klik op 'kies bestand' om je CV mee te sturen.
(Je CV mag max. 3 Mb groot zijn.)We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.