fbpx

Orderpicker – Parttime

Vacature – Orderpicker parttime

Heb jij een echt logistiek hart en ben je op zoek naar de perfecte parttimebaan waar je flexibele uren kan werken in een gezellig team? Wij zijn ons team aan het uitbreiden en zoeken naar enthousiaste orderpickers. Geïnteresseerd? Lees dan snel deze vacature.

Wat zijn de werkzaamheden?
Samen met je orderpick collega’s zorg jij ervoor dat de juiste aantallen van ons assortiment, denk bijvoorbeeld aan bakjes gesneden fruit of pokebowls, in de juiste kratten terecht komen. Het is eigenlijk shoppen voor de klant. Je krijgt een lijst van de leidinggevende met bestellingen, deze bestellingen moet je in de desbetreffende kratten leggen. Wanneer je alle kratten hebt gevuld controleer je ze nog een laatste keer. Wanneer je alle kratten hebt gevuld controleer je ze nog een laatste keer en kunnen de bestellingen met de vrachtwagen mee naar de klant. Misschien is die klant wel een supermarkt bij jou op de hoek!

Werktijden
De werktijden bij de orderpick afdeling ligt tussen 09:00 en 23:00 en kunnen plaatsvinden op maandag tot en met zaterdag. Tijdens je sollicitatiegesprek kan je aangeven welke tijden en dagen jij het fijnst vindt om te werken, bijvoorbeeld een dagdienst of een avonddienst, en hier houden we dan tijdens het maken van het rooster rekening mee. Fruity Pack heeft flexibele werktijden, zo kan je dag- en avonddiensten ook afwisselen, maar kan je bijvoorbeeld ook alleen een ochtend, middag of avond werken.

Wat zoeken wij in jou?
We zoeken iemand die graag zijn/haar handen uit de mouwen en niet bang is om wat extra stappen te zetten en fysiek sterk is. Je moet namelijk als orderpicker kratten met fruit kunnen tillen. Daarnaast ben je iemand die secuur te werk gaat. Samen met het team zorg je er dagelijks voor dat het gehele logistieke proces goed wordt afgerond. We zoeken dus iemand die goed in een team past en kan werken, maar ook individueel aan de slag kan.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris op basis van CAO;
  • Vakantiegeld, dit krijg je uitbetaald in mei;
  • Een gezellig team om in te werken;
  • Goede pensioenopbouw;
  • Wij hebben werk genoeg, hierdoor kan je alle uren maken die je wilt;
  • Flexibele werktijden en werkdagen;
  • Als je 40 uur werkt krijg je 26 vakantiedagen, dit wordt naar rato berekend wanneer je parttime werkt.


Wie is Fruity Pack?
Fruity Pack is een gezellig en jong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in gesneden fruit. Wij leveren gesneden fruit aan supermarkten, restaurants, hotels en nog veel meer. We hebben momenteel twee vestigingen; één in Rotterdam en één in Oud-Beijerland. De medewerkers van Fruity Pack beschrijven Fruity Pack als een gezellige werkplek met een hecht team. Omdat wij groeien zijn wij op zoek naar enthousiaste parttime orderpickers die ons team komen versterken in Rotterdam.

Enthousiast geworden?
Vul onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met Marcella van den Brink (Recruiter) op via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij ons

(*) Dit zijn verplichte velden

Klik op 'kies bestand' om je CV mee te sturen.
(Je CV mag max. 3 Mb groot zijn.)We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.