fbpx
bijbaan-productie

Bijbaan – Productie

Vacature – Bijbaan als productiemedewerker

Een leuke bijbaan met een flexibel rooster en een gezellig team. Klinkt best goed toch? Bij Fruity Pack hebben we dat! Als productiemedewerker bij Fruity Pack kan je in overleg bij ons doordeweeks of op de zaterdag een dienst meedraaien. Op deze manier is de bijbaan goed te combineren met je school/studie. Al enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als productiemedewerker bij Fruity Pack ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het snijden, inpakken en labelen van (bakjes)fruit. Hierbij is het belangrijk dat je bijvoorbeeld precies genoeg van een aardbei afsnijdt, de juiste hoeveelheid fruit in de juiste bakjes doet en deze bakjes vervolgens zijn voorzien van de juiste labels. Deze bakjes met gesneden fruit leveren wij aan supermarkten, misschien wel de supermarkt bij jou op de hoek!

Werktijden
De werktijden zijn flexibel en kan tussen jou en de leidinggevende worden afgestemd. Echter zijn er wel uitzonderingen, dit ligt aan je leeftijd. Wanneer je 15 jaar bent mag je alleen tijdens de schoolweken op de zaterdag werken tussen 07:00 en 15:00. Je bent tijdens je vakantie doordeweeks ook welkom! Wanneer je 16 jaar of ouder bent mag je ook tijdens schoolweken doordeweeks werken. Dan kan je bijvoorbeeld doordeweeks in de middag beginnen om 14:00, maar ook wanneer je tot later les hebt kunnen wij daar de werktijden op afstemmen. Dit geeft jou als scholier/student mooi de mogelijkheid om in je vrije tijd wat geld te verdienen. Mocht je natuurlijk alleen in het weekend en vakanties willen werken, is dit ook geen probleem.

Wat bieden wij jou?

  • Werken met (nieuwe) vrienden/ vriendinnen terwijl je geld verdient;
  • Flexibele werktijden met een minimum van 4 uur per week, meer is altijd mogelijk;
  • Een gezellig team om in te werken;
  • Enorm veel doorgroei kansen;
  • Een bijbaan voor de langer termijn.


Wat ga je precies verdienen?

Leeftijd Uurloon exclusief 8% vakantiegeld Uurloon inclusief 8% vakantiegeld
14 € 4.13 € 4.46
15 € 4.64 € 5.00
16 € 5.45 € 5.89
17 € 6.25 € 6.75
18 € 7.06 € 7.63
19 € 7.87 € 8.50
20 € 8.66 € 9.35
21 € 10.80 € 11.66

Kan jij je vinden in de 3 bovenstaande punten? Solliciteer dan direct!

Wie is Fruity Pack?
Fruity Pack is een gezellig en jong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in gesneden fruit. We hebben momenteel twee vestigingen; één in Rotterdam en één in Oud-Beijerland. De medewerkers van Fruity Pack beschrijven Fruity Pack als een gezellige werkplek met een hecht team. Daarbij krijg je binnen Fruity Pack ruimte om door te groeien, omdat wij investeren in onze mensen. Wie weet groei jij binnen een paar jaar wel door tot leidinggevende? Er is bij ons een hoop te doen en een hoop te leren. Omdat ons bedrijf blijft groeien, zijn wij altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Dus… Ben jij onze productie topper?

  • Ben jij minimaal 14 jaar oud?
  • Spreek je goed Nederlands en/ of Engels?
  • Kan jij (goed) zelfstandig werken? Maar ook (goed) samenwerken?
  • Ben jij woonachtig in de omgeving Rotterdam?

Kan jij op de 4 bovenstaande vragen ‘ja’ antwoorden? Dan zoeken we jou! Vul onderstaand sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met Marcella van den Brink (Recruiter) op via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij ons

(*) Dit zijn verplichte velden

Klik op 'kies bestand' om je CV mee te sturen.
(Je CV mag max. 3 Mb groot zijn.)We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.