Gabelstaplerfahrer

OUD-BEIJERLAND
Qstod0b3t9raeq2m6dca

(Beginnende) heftruckchauffeurs opgelet! Ben jij opzoek naar een fulltime baan met afwisselend werk in een gezellig en jong bedrijf? Voor onze locatie in Oud-Beijerland zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wat zoeken wij?

We zijn opzoek naar een heftruckchauffeur voor uitbreiding van ons team op de locatie in Oud-Beijerland. Het logistieke team bestaat momenteel uit ongeveer 4 medewerkers, het is dan ook belangrijk dat we iemand vinden die goed in het bestaande team past en goed samen kan werken. We doen het immers met elkaar! Daarnaast heb je geen 9-5 mentaliteit en vind je het dan ook niet erg om even door te gaan als het werk nog niet af is. Een pré vanuit onze kant is dat je een geldig heftruckcertificaat hebt en al wat rij-uren erop heb zitten. 

Kan jij jezelf hierin vinden? 

Wat zijn de werkzaamheden?

Zoals de functie al zegt, zal je de chauffeur zijn van een heftruck. Daarnaast zal je ook met de mee-rij pompwagen werken. Er zal dus een afwisseling zijn tussen de heftruck en de mee-rij pompwagen.  Echter zal dit ongeveer 75% van je werkzaamheden zijn, omdat we niet elke dag evenveel werk voor je hebben. Naast het rijden van een heftruck zal je dan ook bezig zijn met magazijn tellingen, schoonmaken, aanvegen en andere magazijn-werkzaamheden. Je zal dus veel afwisseling hebben waardoor je af en toe ook lekker de benen kan strekken, is wel zo gezond! =

Wat bieden we jou?

  • Urengarantie, dus verzekerd van een baan en inkomen; 
  • Reiskostenvergoeding als je tussen de 10 en 30 kilometer van Fruity Pack woont; 
  • Een goed pensioen; 
  • 26 dagen vakantie;
  • Gezellige borrels;
  • Een leuke en afwisselde baan in een jong en gezellig bedrijf!

Wie is Fruity Pack?

Fruity Pack BV is gespecialiseerd in gesneden fruit, maaltijdsalades en poké bowls en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze collega’s zorgen wij ervoor dat duizenden kilo’s fruitsalades, maaltijdsalades en poké bowls van topkwaliteit bij onze klanten terechtkomt. Om dit te realiseren hebben we een heftruckchauffeur nodig. Ben jij dé heftruckchauffeur die wij zoeken?

WIE IS FRUITY PACK?

Fruity Pack is een gezellig en jong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in gesneden fruit, maaltijdsalades, poké bowls en desserts. We hebben momenteel twee vestigingen; één in Rotterdam en één in Oud-Beijerland. De medewerkers van Fruity Pack beschrijven Fruity Pack als een gezellige werkplek met een hecht team. Daarbij krijg je binnen Fruity Pack ruimte om door te groeien, omdat wij investeren in onze mensen. Wie weet groei jij binnen een paar jaar wel door tot leidinggevende? Er is bij ons een hoop te doen en een hoop te leren. 

Is deze vacature iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden?

Je mag altijd vrijblijvend langskomen om in gesprek te gaan en om de geweldige machines te zien! Stuur ons een berichtje op Whatsapp met je naam en motivatie of een e-mail naar personeelszaken@fruitypack.com