Nebenjob als Kommissionierer

ROTTERDAM
Orderpicker Bijbaan

Een leuke bijbaan met een flexibel rooster en een gezellig team. Klinkt best goed toch? Bij Fruity Pack hebben we dat! Als orderpicker bij Fruity Pack kan je in overleg bij ons een dagdienst, een avonddienst maar ook een weekenddienst draaien. Op deze manier is de bijbaan goed te combineren met je school/studie! Al enthousiast geworden? Lees dan snel verder!   

Wat ga je doen?

Samen met je orderpick collega’s zorg jij ervoor dat de juiste aantallen van ons assortiment, denk bijvoorbeeld aan bakjes gesneden fruit of poké bowls, in de juiste kratten terecht komen. Het is eigenlijk shoppen voor de klant. Je krijgt een lijst van de leidinggevende met bestellingen, deze bestellingen moet je in de desbetreffende kratten leggen. Wanneer je alle kratten hebt gevuld controleer je ze nog een laatste keer en kunnen de bestellingen met de vrachtwagen mee naar de klant. Misschien is die klant wel een supermarkt bij jou op de hoek!  Omdat je de gevulde kratten ook regelmatig moet optillen, verwachten we wel van jou dat je fysiek sterk bent. Hiermee bedoelen we niet dat je 3 keer per week naar de sportschool moet, maar weet wel dat je je spierballen tijdens het werk goed benut.   

  

Werktijden

15 jaar

De werktijden zijn flexibel en kan tussen jou en de leidinggevende worden afgestemd. Wanneer je 15 jaar bent mag je tijdens de vakantie en op de zaterdag 7 uur per dag werken, welke flexibel zijn in te delen. Ook mag je doordeweeks in de avonduren tijdens schoolweken 2 uur werken. In overleg bepaal je jouw werktijden.

16 jaar en ouder

Wanneer je 16 jaar of ouder bent mag je ook tijdens schoolweken doordeweeks werken. Dan kan je bijvoorbeeld doordeweeks in de middag beginnen om 14:00, maar ook wanneer je tot later les hebt kunnen wij daar de werktijden op afstemmen. Dit geeft jou als scholier/student mooi de mogelijkheid om in je vrije tijd wat geld te verdienen.

Wat bieden wij jou?  

  • Werken met (nieuwe) vrienden/ vriendinnen terwijl je geld verdient;  
  • Flexibele werktijden met een minimum van 4 uur per week, meer is altijd mogelijk;  
  • Een gezellig team om in te werken;  
  • Enorm veel doorgroei kansen;  
  • Een bijbaan voor de langer termijn.  

Wat ga je precies verdienen?   

Bij Fruity Pack krijg je direct iedere maand jouw opgebouwde vakantiegeld en vakantiedagen uitbetaald. Hieronder zie je wat jouw bruto uurloon wordt en daarnaast wat jouw uurloon wordt inclusief vakantiegeld en -dagen.

Leeftijd Uurloon exclusief vakantiegeld en -dagen Uurloon inclusief vakantiegeld en -dagen

15

€5,58 €6,58
16 €6,39 €7,54

17

€7,19 €8,48
18 €8,00 €9,44
19 €8,96 €10,57
20 €10,69 €12,61
21+ €13,27 €15,66

WIE IS FRUITY PACK?

Fruity Pack is een gezellig en jong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in gesneden fruit, maaltijdsalades, poké bowls en desserts. We hebben momenteel twee vestigingen; één in Rotterdam en één in Oud-Beijerland. De medewerkers van Fruity Pack beschrijven Fruity Pack als een gezellige werkplek met een hecht team. Daarbij krijg je binnen Fruity Pack ruimte om door te groeien, omdat wij investeren in onze mensen. Wie weet groei jij binnen een paar jaar wel door tot leidinggevende? Er is bij ons een hoop te doen en een hoop te leren. 

Is deze vacature iets voor jou?

Omdat ons bedrijf blijft groeien, zijn wij altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Dus... Ben jij onze orderpick topper?  

  • Ben jij minimaal 15 jaar oud?   
  • Spreek je Nederlands en/ of Engels?  
  • Kan jij (goed) zelfstandig werken? Maar ook (goed) samenwerken?
  • Ben jij woonachtig in de omgeving Rotterdam? 

Kan jij op de 4 bovenstaande vragen ‘ja’ antwoorden? Dan zoeken we jou!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met Marcella van den Brink (Recruiter) via Whatsapp op +31626588878 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug! Wil je liever bellen? Bel dan naar 010-3035100 en vraag naar Marcella!