fbpx

Fruity Pack: gezond is het lekkerst

Fruity Pack is een jong en flexibel bedrijf, gespecialiseerd in gesneden groente en fruit. Met in totaal 120 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat duizenden kilo’s gesneden product snel bij onze klanten terechtkomt, in de juiste samenstelling en hoeveelheid. Voor foodservices, retail en industrie: onder Fruity Pack- of eigen label.

We hebben onze wortels stevig in de retail – we zijn ontstaan uit bedrijven met generaties lange ervaring in de AGF-handel en het ambachtelijk snijden van fruit. Inmiddels beschikken we over een geavanceerde snijfabriek met innovatieve technieken. We kunnen een hoge kwaliteit garanderen voor een aantrekkelijke prijs. En hebben alle expertise om vernieuwende foodconcepten met succes op de markt te zetten.

Fruity Pack heeft een hecht kernteam. We zijn altijd bereikbaar en staan u persoonlijk te woord. Ook voor onze Europese klanten hebben we contactpersonen ter plaatse die uw taal spreken. Want we bieden graag persoonlijke begeleiding bij verkoop, presentatie en assortimentskeuze.

Hoge eisen

Onze inkopers zoeken wereldwijd producten met de beste kwaliteit voor de aantrekkelijkste prijs. We zijn gevestigd vlakbij de Rotterdamse haven en het handelsterrein in Barendrecht, waar veel grote AGF-importeurs zitten. Handig, want zo zijn we verzekerd van dagvers en gerijpt product uit alle hoeken van de wereld.

Uiteraard voldoen al onze leveranciers aan onze hoge eisen, en beschikken ze over de benodigde certificeringen op het gebied van milieu en voedselveiligheid. Bekijk onze MVO-rapportage voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP MET FRUITY PACK