fbpx

Overzicht 

 

Alle functies staan zowel open

voor parttime als fulltime

 • Monteur Technische Dienst (Rotterdam)
 • Chauffeur Bestelwagen (Rotterdam)
 • Logistiek Medewerker (Rotterdam)
 • Productiemedewerker (Rotterdam/Oud-Beijerland)

 

Vacatures

Bij Fruity Pack is er altijd werk aan de winkel. Voor elke sollicitant geldt in elk geval: met enthousiasme en een gezonde werklust kom je bij ons heel ver!

 

We zijn gevestigd in Rotterdam en gespecialiseerd in vers gesneden fruit en groente. We leveren producten van topkwaliteit aan foodservices, retail, en industrie.

 

Interesse? Dan kun je direct online solliciteren en je CV uploaden.

 

Vacature Monteur Technische Dienst

Fulltime

 

Fruity Pack B.V. is op zoek naar een enthousiaste collega die ons team van monteurs in de Technische Dienst komt versterken. Heb je passie voor techniek en doe je niets liever dan ervoor zorgen dat alles blijft draaien in en rondom de productiehallen, lees dan snel verder.

 

Wie is Fruity Pack?

Fruity Pack BV. is gespecialiseerd in gesneden fruit en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze medewerkers zorgen wij ervoor dat duizenden kilo’s fruitsalade van topkwaliteit snel bij onze klanten terechtkomt. We dagen onszelf continu uit om het beste uit ons te halen en met deze mentaliteit groeien wij ieder jaar. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste collega binnen de Technische Dienst die binnen ons veelzijdig bedrijf past.

 

Wat ga je doen?

Samen met het team van vier monteurs zorg je dagelijks voor het onderhouden en modificeren van de productie- en verpakkingsapparatuur/-lijnen, bedrijfsinstallaties, zodat deze in goede conditie blijven. Daarnaast verhelp je ad-hoc storingen op de werkvloer. Geen enkele dag is hetzelfde bij Fruity Pack. Daarom zijn allround vaardigheden zijn dan ook vereist, zowel mechanisch als elektrisch.

 

Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt goede technische vaardigheden en hebt hier al enigszins ervaring mee;
 • Je hebt kennis van mechaniek en/of elektrotechniek;
 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in een team overweg;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent niet bang om vieze handen te krijgen;
 • Je bent nieuwsgierig en staat open om bij te leren;

 

Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract;
 • Fijne arbeidsvoorwaarden, waar het salaris wordt overlegd in het gesprek a.d.h.v. ervaring;
 • 26 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Samenwerking met een leuk en gezellig team omringd door de nieuwste machines.

 

Vacature Productiemedewerker

Oud-Beijerland

 

Part time/Fulltime

 

Ben je op zoek naar de perfecte parttime of fulltime baan waar je flexibele uren kan werken in een nieuw gezellig team? Lees dan snel deze vacature.

 

Wie is Fruity Pack?
Fruity Pack BV. is gespecialiseerd in gesneden fruit en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze medewerkers zorgen wij ervoor dat fruitsalade van topkwaliteit snel bij onze klanten terechtkomt.

 

Op 1 maart 2021 openen wij de deuren van onze nieuwe locatie in Oud-Beijerland. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste parttime en fulltime productiemedewerkers die ons team komen versterken. Werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag. Op deze locatie zal u samen met collega’s fruit snijden, verwerken en inpakken om ervoor te zorgen dat de klant de beste kwaliteit ontvangt.

 

Wat biedt Fruity Pack?

 • Een gezellig en hardwerkend team
 • Flexibele werktijden. Mogelijkheden zijn:
  • Ochtenddiensten tussen 7:00-12:00
  • Dagdiensten tussen 9:00 en 15:00
  • Avonddiensten tussen 15:00 en 21:00
 • Een goed salaris

 

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent flexibel
 • Je bent gedreven
 • Je bent inzetbaar voor minimaal 8 uur per week.
 • Je bent woonachtig in de omgeving Hoeksche Waard

 

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!
Stuur een e-mail met je CV en een (korte) motivatie naar personeelszaken@fruitypack.com t.a.v. Loïs van der Hoeven.

 

Heeft u vragen?
Neemt u een kijkje op onze website www.fruitypack.com of neem contact op met Loïs van der Hoeven (HR) via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com.

 

 

 

Vacature – Chauffeur bestelbus
Deze vacature staat open parttime.

 

Wie is Fruity Pack?
Fruity Pack BV. is gespecialiseerd in gesneden fruit en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze medewerkers zorgen wij ervoor dat duizenden kilo’s fruitsalade van topkwaliteit op tijd bij onze klanten terechtkomt. We dagen onszelf continu uit om het beste uit onszelf te halen en met deze mentaliteit groeien wij ieder jaar. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste part time chauffeurs (m/v) die onze kwaliteitsproducten bij de klanten afleveren (oproepbasis is ook een mogelijkheid).

 

Wat zijn de werkzaamheden?
Je begint de dag rond 04:30 met het ophalen van de gegevens van jouw rit. Vervolgens laad je de juiste producten in de aangewezen bus en zorg je dat je veilig aan je rit kunt beginnen. Met de route die je een dag van te voren hebt gekregen, ga je op weg naar de klant om de orders op tijd te leveren. Aan het einde van de dag los je de bus en zit jouw dag erop.

 

Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent een gemotiveerde chauffeur die graag onderweg is;
 • Je kan goed met klanten omgaan;
 • Je hebt minimaal rijbewijs B en bij voorkeur rijervaring op een bestelwagen;
 • Je bent door de weeks en/of op zaterdag part time beschikbaar.

 

Wat bieden wij jou?
Bij Fruity Pack staat het welzijn van medewerkers voorop en halen daarom het beste uit onze medewerkers. Je komt te werken in een dynamisch team van collega’s en daarnaast verdien je bij Fruity Pack een goed salaris.

 

Enthousiast geworden?
Stuur dan snel een e-mail met jouw motivatie naar personeelszaken@fruitypack.com en wie weet verwelkomen wij je snel op onze locatie in Rotterdam.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Loïs van der Hoeven (HR) via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com.

 

 

 

 

Vacature – Logistiek medewerker
Deze vacature staat open voor zowel fulltime als parttime.

 

Wie is Fruity Pack?
Fruity Pack BV. is gespecialiseerd in gesneden fruit en is gevestigd in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met al onze 250 medewerkers zorgen wij ervoor dat duizenden kilo’s fruitsalade van topkwaliteit snel bij onze klanten terechtkomt. We dagen onszelf continu uit om het beste uit ons te halen en met deze mentaliteit groeien wij ieder jaar. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste collega’s in de logistiek die binnen ons veelzijdig bedrijf passen.

Wat zoeken wij in jou?
Je bent iemand die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt. Als logistiek medeweker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de logistieke afdeling, waaronder orderpick proces.

Wat bieden wij jou?
Bij Fruity Pack staat het welzijn van medewerkers voorop halen daarom het beste uit onze medewerkers. Ze krijgen daarvoor de beste begeleiding vanuit onze productieleiders. Daarnaast kom je te werken in een dynamisch en divers team van collega’s die voor je klaar staan. Bovendien verdien je bij Fruity Pack een goed salaris.

 

 

 

 

Enthousiast geworden?
Stuur dan snel een e-mail met jouw motivatie naar personeelszaken@fruitypack.com en wie weet verwelkomen wij je snel op onze locatie in Rotterdam.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Loïs van der Hoeven (HR) via 010-3035100 of stuur een mail naar personeelszaken@fruitypack.com.

(*) Dit zijn verplichte velden

Klik op 'kies bestand' om je CV mee te sturen.
(Je CV mag max. 3 Mb groot zijn.)

NEEM CONTACT OP MET FRUITY PACK